Certificering van Mous Waterbeheer

Door certificering laat Mous Waterbeheer zien serieus werk te maken van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu op en rond de werkplek. Bovendien is Mous Waterbeheer een door Kenteq erkend leerbedrijf en een door Sterkin erkend installatiebedrijf.

Overzicht van certificering Mous Waterbeheer

 

Onderstaande links geven meer informatie over onze certificeringen en de erkenningsregelingen.

 

ISO 9001

ISO 9001-certificering is een hulpmiddel bij het ontwikkelen, invoeren en verbeteren van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem. Mous beschikt over een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001.

 

Raadpleeg voor meer informatie www.nen.nl/

 

ISO 14001

Een ISO 14001 certificaat maakt aantoonbaar aan

opdrachtgevers dat een bedrijf voldoet aan de eisen in de ISO 14001-norm en nationale milieuwetgeving. ISO 14001 richt zich op het beheersen en verbeteren van prestaties op milieugebied door middel van het opzetten en beheersen van een milieumanagementsysteem.

 

Raadpleeg voor meer informatie www.tuv.nl/.

 

VCA **

VCA-certificering is bedoeld voor organisaties die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Het VCA**-certificaat is gericht op de directe beheersing van VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) door organisaties vanaf 35 werknemers tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer, alsmede op de VGM-structuur (o.a. VGM-beleid, VGM-organisatie en verbetermanagement). Mous is VCA**-gecertificeerd door TÜV Nederland.

 

Raadpleeg voor meer informatie www.tuv.nl/.

 

BRL K14020/01 (Kiwa)

In 2011 verleende Kiwa Nederland conform het Kiwa-Reglement voor Productcertificatie Mous Pompenbouw BV het ‘Kiwa procescertificaat voor Kwaliteit gestuurd Onderhoud aan Pompinstallaties en Gemalen’ (Certificaatnummer K 62493/01).

 

Op www.kiwa.nl/netherlands/ kunt u de geldigheid van het certificaat controleren.

 

NEN 3140

De norm NEN 3140 is van toepassing op de bedrijfsvoering van elektrische installaties en apparatuur tot een nominale spanning van 1000 Volt wisselspanning. Mous beschikt over gekwalificeerde monteurs die in het bezit zijn van het Stipel certificaat en mag uit dien hoofde NEN 3140-keuringen verzorgen.

 

Raadpleeg voor meer informatie www.nen.nl/.

 

Kenteq erkend leerbedrijf


Kenteq is het toonaangevende kennis- en adviescentrum voor hoogwaardig vakmanschap in de techniek. De producten en diensten zijn gericht op loopbaanontwikkeling van werknemers en het verhogen van het totale vakmanschap in bedrijven. Mous is sinds 2001 een door Kenteq erkend leerbedrijf voor VMBO-leerwerktrajecten en BOL/BBL-trajecten.

 

Raadpleeg voor meer informatie www.kenteq.nl/.

 

Sterkin erkend installatiebedrijf

De Stichting Sterkin werd in 2005 opgericht door EnergieNed en Gastec NV, tegenwoordig KIWA. Sterkin voert erkenningsregelingen voor de gastechnische, watertechnische, elektrotechnische en sfeerverwarmingsinstallateur uit. Mous is een Sterkin erkende REI (elektrotechnisch) installateur en als zodanig in het register opgenomen.

 

Raadpleeg voor meer informatie www.sterkin.nl/.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.