Vind alle info over Mous en
de strijd tegen Corona

Mous Waterbeheer tegen Corona

Mous Waterbeheer werkt dagelijks aan gemalen en rioleringen. Ook nu, in de tijd van Corona. Op deze pagina vindt u onze Toelichting Corona en Afvalwater, de bezoekersregeling en informatie over werken op locatie. Ook vindt u alle relevante informatie, zoals directe telefoonnummers en nieuwsupdates. Zorg voor elkaar, bescherm ook uzelf!

 

Heeft u vragen over maatregelen? Neemt u dan contact met ons op.

Van harte welkom! Dit zijn onze huisregels.

Om uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers te beschermen gelden er een aantal huisregels. Deze kunt u lezen via onderstaande PDF. Zo is het altijd nodig om vooraf een afspraak te maken. Ook zal er een korte gezondheidscheck plaatsvinden. Heeft u of één van uw huisgenoten klachten? Dan verzoeken we u om thuis te blijven. Datzelfde geldt indien u recent een coronatest heeft gedaan en nog in afwachting bent van de uitslag. Voor afspraken met extern bezoek hebben we een aantal grote ruimtes vrijgemaakt zodat altijd de afstandsregels gehandhaafd blijven.

Heeft u vragen over onze huisregels? Of wilt u een afspraak maken met één van onze medewerkers? Neemt u dan zeker contact met ons op; telefonisch via 0514 – 60 89 00 of per e-mail met uw contactpersoon.