Bewezen kwaliteit en maatwerk
voorzien van PLC-technologie

Bewezen kwaliteit

Management, onderhoud en besturing van gemalen en drukrioleringsclusters vragen uw voortdurende aandacht. De besturingsinstallaties van Mous Waterbeheer combineren bewezen kwaliteit met de meest recente normen op het gebied van techniek, veiligheid én duurzaamheid.

 

Maatwerk

Onze besturingsinstallaties kunnen volledig volgens klantspecificatie worden uitgevoerd. Mous Waterbeheer vervult daarin met plezier een adviserende rol. Op onze elektroafdeling staan vakmensen garant voor een correcte uitvoering van uw wensen.

 

PLC-technologie

Mous-besturingen draaien op moderne PLC-technologie die is voorzien van programmatuur uit eigen huis. Deze programmatuur is een cruciale schakel in het functioneren van elke besturingsinstallatie. Op het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel van de PLC zijn alle functies uit te lezen of in te stellen.

 

SMK-kasten

Op basis van ervaringen en adviezen van gebruikers ontwikkelde Mous een voordelig multifunctioneel besturingssysteem, de Standaard Mous Kast (SMK). Deze kast is speciaal ontworpen voor gemalen met twee pompen tot ca. 5,5 kW, draait op standaardsoftware en kent diverse uitbreidingsmogelijkheden.