Manager Inkoop

Van jou

 

 • Een strategische denker, ambitieus en pragmatisch met een hands-on mentaliteit
 • Jij analyseert, adviseert en initieert optimalisaties in het inkoopproces
 • Ervaring met technisch inkopen, logistiek en projectmanagement of bereid dit te leren
 • Jij durft risico’s te nemen om de beste resultaten te behalen
 • Hbo/wo werk- en denkniveau

 

Voor jou

 

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €4.750,-
 • 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zoals de opleiding Nevi 1 en 2
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf invulling te geven aan het strategisch inkoopbeleid
 • Een superfijn team dat gezamenlijk de schouders zet onder mooie projecten en samen successen viert

Jouw koers

Ben jij een hands-on inkoopprofessional met visie en werk jij graag in een energiek, gedreven team waar de passie voor techniek voelbaar is? Dan is dit je kans! Mous Waterbeheer is op zoek naar een Manager Inkoop die naar eigen inzicht en ervaring invulling geeft aan het inkoopbeleid en het logistieke proces binnen onze organisatie.

Als Manager Inkoop ben jij verantwoordelijk voor inkoop en logistiek. Jij zorgt ervoor dat het inkoopproces op rolletjes loopt, stuurt de logistiek aan en bent nauw betrokken bij onze innovatieve waterprojecten en weet slim om te gaan met levertijden, prijsafspraken en budget. Natuurlijk krijg je hiervoor een goed bruto maandsalaris (tussen de €3.000,- en €4.750,-), 24 vakantiedagen, 13 adv-dagen en de kans om je verder te ontwikkelen in het vak.

 

Meer weten? Lees dan snel verder!

 

 

Onderweg naar je werk rijd je langs een groot gemaal. Je denkt terug naar een aantal maanden geleden toen je nog volop bezig was met dit complexe project! Midden in de lockdown stond alles op scherp, levertijden liepen op en de deadline kwam in gevaar. Jij hebt er toen, samen met de projectleiders alles aan gedaan om het op tijd af te krijgen. Wat een teamwork! Door de goede contacten die je hebt opgebouwd met de leveranciers was iedereen bereid om zich extra in te zetten. Tijdens de projectmeetings wist jij precies waar je kon bijsturen om uiteindelijk toch de puzzel in elkaar te krijgen. Dat geeft jou energie! Alle punten met elkaar verbinden, stakeholders bij elkaar brengen, klanten tevreden houden en een goed resultaat onderaan de streep behouden. Je kijkt nog even over je schouder terug naar het gemaal en er verschijnt een glimlach op je gezicht! Voel jij ook die trotsheid als je dit leest en wil jij degene zijn die samen met ons werkt aan innovatieve waterprojecten? Dan ben jij de manager inkoop die wij zoeken.

 

 

Dit ga je doen

Als Manager Inkoop ben jij het aanspreekpunt binnen de projectteams als het gaat om voorwaarden, levertijden en budget. Door je open, ambitieuze en enthousiaste persoonlijkheid ben jij de verbindende schakel tussen de verschillende stakeholders. Jij spreekt de taal van de techneuten en de leveranciers en dat werkt in je voordeel als het gaat om het begeleiden van projecten. Jij gaat voor duurzame relaties, zodat je goede afspraken kunt maken over de levering van materialen op de lange termijn. Hierdoor ben jij in staat om bij nieuwe projecten snel te schakelen, een realistische planning te maken en bij te sturen als dat nodig is.   

 

Verder zien jouw werkzaamheden er als volgt uit:

 

 • Je bent analytisch, gestructureerd en iemand die continu oog heeft voor het zo efficiënt mogelijk laten verlopen van het inkoop- en logistieke proces
 • Je signaleert en analyseert mogelijke risico’s in projecten en stuurt bij waar nodig
 • Je bent vanuit de rol als inkoop professional aanspreekpunt in de projectgroepen die werken aan innovatieve oplossingen voor gemalen, bruggen en sluizen
 • Je weet een duurzame relatie op te bouwen met onze leveranciers en goede afspraken te maken over prijzen, levertijden en garanties
 • Je geeft leiding aan de magazijnmedewerker en samen zorg je ervoor dat het logistieke proces naadloos aansluit op de projectplanningen en het inkoopbeleid
 • Je bent een sparringpartner voor je collega’s van het managementteam en initieert verbetervoorstellen die bijdragen aan optimaliseren van een strategisch inkoopbeleid

 

Werken bij Mous Waterbeheer - Wij zorgen ervoor dat Nederland droge voeten houdt!

Mous Waterbeheer in Balk is een bedrijf dat zich kenmerkt door de mensen die er werken. Stuk voor stuk zijn dit gedreven, ambitieuze vakmensen die zich willen onderscheiden door de best mogelijke service en oplossingen te bieden aan klanten. Een plek waar wij elkaar inspireren en waar passie voor techniek en kennis volop aanwezig is! Een team van 48 medewerkers die vanuit hun eigen expertise met elkaar samenwerken waardoor wij continu in staat zijn om de hoogste kwaliteit te bieden aan innovatieve projecten door heel Nederland en het werk snel op te leveren. Daar zijn wij trots op!

 

‘Wij kiezen er bewust voor om klein te blijven zodat wij groots kunnen zijn in het bieden van innovatieve, technische oplossingen aan onze klanten. Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit en service nu en in de toekomst’

Hidde Kriele, Directeur Mous Waterbeheer.

 

Bij Mous Waterbeheer bedenken, ontwikkelen en leveren wij op maat gemaakte oplossingen voor gemalen, bruggen en sluizen. Wij zorgen ervoor dat Nederland droge voeten houdt. Wij zetten ons ook actief in voor een duurzame toekomst en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in het ontwikkelen en coachen van het personeel om zo de kennis en expertise binnen onze organisatie hoog te houden en mensen in hun kracht te zetten. Dat vinden wij belangrijk!

 

Jouw Kracht

Als Manager Inkoop houd jij je continu bezig met het volledige inkoopproces waarbij je nauw samenwerkt met projectleiders en werkvoorbereiders. Een inkoopprofessional die analytisch is, die de voorwaarden en risico’s in kaart brengt en hier collega’s in adviseert. Vanuit je rol als Manager Inkoop stuur jij het logistieke proces aan en geef je leiding aan de magazijnmedewerker. Samen zorg je ervoor dat het logistieke proces perfect aansluit op de lopende en toekomstige projecten.  

 

Verder verwachten wij het volgende van jou:

 

 • Een strategische denker met een hands-on mentaliteit
 • Je analyseert, adviseert en initieert optimalisaties in het inkoopproces
 • Ervaring met technisch inkopen en projectmanagement
 • Je durft risico’s te nemen om de beste resultaten te behalen
 • Hbo/wo werk- en denkniveau

 

Jouw keuze

Als Manager Inkoop bij Mous Waterbeheer in Balk bieden wij jou de kans om zelf invulling te geven aan het strategisch inkoopbeleid. Jij houdt je dagelijks bezig met het voeren van onderhandelingen met leveranciers en inkopen voor complexe waterprojecten. Jij ziet waar het beter kan en initieert verbetervoorstellen. Als lid van het managementteam wordt jij gezien als sparringpartner en een inkoop professional. Je rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur.

 

Daar staat uiteraard een goed arbeidsvoorwaardenpakket tegenover:

 

 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €4.750,-
 • 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zoals de opleiding Nevi 1 en 2
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf invulling te geven aan het strategisch inkoopbeleid
 • Een superfijn team dat gezamenlijk de schouders zet onder mooie projecten en samen successen viert

Pak het moment

Ben jij de ideale professional? Heb jij zin om mee te werken en zelf invulling te geven aan het optimaliseren van het strategische inkoopbeleid en logistieke proces als Manager Inkoop bij Mous Waterbeheer in Balk?
Solliciteer dan meteen! Dat gaat heel eenvoudig door op onderstaande button te klikken.