Kies voor webbased telemetrie
ontdek de mogelijkheden bij Mous
Neem contact op

MMB-WEB ontwikkeling

MMB-WEB is ontwikkeld in samenwerking met softwareproducent I-Real en maakt gebruik van de zelfde software en infrastructuur als Mous Aquaweb. Modules welke met Mous Aquaweb zijn te gebruiken, zoals OMS (Onderhoudsmanagement) en Scenario’s, kunnen ook binnen MMB-WEB worden gebruikt. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

 

Eenvoudige bediening

De kracht van MMB-WEB is de overzichtelijkheid door eenvoud. Er is vooral aandacht gegeven voor de primaire functies binnen telemetrie, alarmering en bediening op afstand. Met overzichtelijke schematische voorstellingen kan in één oogopslag de situatie ter plekke worden ingeschat en met één muisklik kan er een ‘reset storing’ worden gegeven.

 

Krachtige alarmering

Alarmen kunnen worden doorgegeven via SMS, semafonie of e-mail, afhankelijk per medewerker en kunnen ook aan meerdere personen worden doorgegeven, gelijktijdig of met instelbare tussenpozen bij uitblijvende acceptatie.

 

Er kunnen verschillende tijdvensters worden gebruikt voor werktijd, werkdagen, weekend enz. Er wordt automatisch rekening gehouden met nationale feestdagen. Extra feestdagen kunt u zelf plannen. Van ieder opgetreden alarm is een uitvoerige detailpagina beschikbaar. Alarmen worden bovendien automatisch weer afgemeld als deze in het veld zijn opgelost.

 

Schema per locatie

Eén plaatje zegt soms meer dan duizend woorden.

 

Instellingen

Alle instelwaarden worden in de centrale database opgeslagen en zijn dus direct zichtbaar zonder contact met een locatie te maken. De instelwaarden kunnen worden gewijzigd en van iedere wijziging wordt de historie bijgehouden.

 

Overzichtskaart

In een overzichtskaart worden alle locaties nauwkeurig geografisch getoond. Net als bij het MMB-systeem geeft de kleur van de locatie aan of er een alarm actief is en welke prioriteit dit heeft.

De kaart wordt getoond in een zogenaamde GIS-viewer en kan uit meerdere lagen bestaan zodat ook persleidingen of bemalingsgebieden geïntegreerd kunnen worden. Iedere laag kan afzonderlijk in- en uitgeschakeld worden en uiteraard kan er gezoomd worden.

 

Gegevenspagina en logboek

Van ieder locatie is een gegevenspagina beschikbaar. Via deze pagina kunnen naast een vaste set aan gegevens ook foto’s en documenten als tekeningen en materiaallijsten geraadpleegd worden. Dit soort bestanden kunt u ook zelf uploaden. Bijzondere gebeurtenissen kunnen in een logboek worden bijgehouden.

 

Werkt op ieder systeem.

MMB-WEB is platform-onafhankelijk dus het maakt niet uit met welke tablet of besturingssysteem u werkt. Wat u nodig heeft is internet en een willekeurige browser. Er wordt geen gebruik gemaakt van invoegtoepassingen (plug-ins) dus u kunt zonder iets te installeren altijd direct aan de slag. Uiteraard is MMB-WEB goed beveiligd en dient u altijd een inlogprocedure te doorlopen voor u toegang krijgt.