1000e Radius installatie te Winterswijk

Mous Pompenbouw levert binnenkort de 1000e Radius installatie aan de gemeente Winterswijk, een feit waar we toch even bij stil willen staan.

 

Met de recentelijke opdracht voor het leveren en monteren van een 4-tal minigemalen in de gemeente Winterswijk wordt deze mijlpaal binnenkort realiteit.

 

Al sinds maart 2000 is de gemeente Winterswijk een trouwe afnemer van het Mous Radius signaleringssysteem voor drukriolering, hetgeen thans resulteert in  het primeurschap voor afnemers die de grens van 1000 stuks gepasseerd zijn.    

 

Wat in het jaar 2000 begon met drukrioleringplan Meddo, fase 1 resulteert nu in de levering van de 1000e Radius installatie aan de Huininkstraat nr.1 te Winterswijk. Wij feliciteren de gemeente en natuurlijk ook onze Radius-coördinator Dick Barelds met dit fraaie gegeven.

 

   Radius
Voorzien in een behoefte

 

In de bijna 10 jaar dat het Radius signaleringssysteem inmiddels op de markt is heeft het een behoorlijke vlucht genomen, iets waarop we weliswaar gehoopt hadden maar waarvan we niet hadden kunnen vermoeden dat het zo'n stormachtige ontwikkeling zou doormaken. 

 

Radius is thans aan versie 7 toe, hetgeen aangeeft dat Mous Pompenbouw zich een voortdurende inspanning getroost ten aanzien van de ontwikkeling ervan, zowel op hard- als softwaregebied.

 

Het signaleringssysteem draait inmiddels bij een groot aantal klanten in heel Nederland, iets waar wij bijzonder trots op zijn.