30 jaar Mous Pompenbouw!

Op 30 september jongstleden bestond Mous Pompenbouw 30 jaar. Onder leiding van Kees Mous is het bedrijf nog steeds toonaangevend en innovatief te noemen.

 

Voor Kees Mous die op 30 september 1977 met zijn bedrijf Mous Pompenbouw en Leidingwerken begon, was het wel aanpakken. Samen met zijn broer deed hij alles. Van offertes maken tot de uiteindelijke pomp installeren. Door al het werk wat hen tegemoet kwam ook direct aan te nemen, wist Mous Pompenbouw en Leidingwerken zich gaande weg te vestigen tussen de gesettelde bedrijven in de regio.

 

Nu 30 jaar later weet Mous Pompenbouw nog steeds van aanpakken. Het bedrijf wat begon in Gorredijk, verhuisde na 3 jaar naar Balk. De ontwikkelingen gingen daarna razend snel. Ook het medewerkers aantal groeide tot een uiteindelijk aantal van 80 personen. Tegenwoordig streeft Mous Pompenbouw ernaar haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. “Uw gemaal, onze service”. Het bedrijf wil niet alleen pompen installeren maar wil haar klanten tot in de puntjes begeleiden. Vanaf het moment van opdracht tot en met de complete nazorg speelt Mous Pompenbouw een belangrijke rol. De ontwikkelingen bij Mous Pompenbouw staan ook niet stil.

 

Inmiddels is een samenwerkingscontract aangegaan met I-real. Hiermee wil Mous Pompenbouw zich nog meer profileren als full service bedrijf. Om te vieren dat het bedrijf 30 jaar bestaat hebben Kees en Anneke Mous haar medewerkers en partners getrakteerd op een uitje naar de musical Tarzan.