Design & Construct overeenkomst in Gemeente Groningen

Mous Pompenbouw heeft opdracht gekregen voor renovatie van 310 minigemalen in de gemeente Groningen. De prijs en het plan van aanpak waren voor dit project bepalend voor wie de opdracht kreeg. Mous calculeerde de laagste prijs en behaalde 90% van de punten en scoorde hiermee veruit het hoogst van alle inschrijvers.

 

De minigemalen in de gemeente Groningen functioneren nu nog naar behoren maar door het intensieve gebruik in de afgelopen 20 – 30 jaar is een dusdanige slijtage opgetreden dat het leidingwerk preventief vervangen wordt.

 

Bijna alle gemalen bevinden zich op privé terrein. Een belangrijk onderdeel van het project is daarom de communicatie met alle actoren waaronder de bewoners en de gemeente. Mous Pompenbouw organiseert in dit kader bewoners informatie avonden en zal een website opzetten waar bewoners en participanten in het project informatie kunnen vinden over de voortgang van het project.

 

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van al het leidingwerk en het vervangen van het ophaalsysteem ten behoeve van de pompen in de minigemalen. De werkzaamheden lopen tot in het najaar van 2011.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.