Uitbreiding in modules maken nieuwe versie Mous Aquaweb nog gebruiksvriendelijker

Sinds de allereerste release van Mous Aquaweb in het najaar van 2007 staan de ontwikkelingen niet stil. Met de release van versie 4.3 wordt het systeem nog uitgebreider en gebruiksvriendelijker dan voorheen.

 

Door de modulaire opbouw van het systeem kan Mous Aquaweb, naast de gebruikelijke telemetrietoepassingen, gebruikt worden voor overstortregistratie en grondwatermonitoring.  Versie 4.3 is uitgebreid met een module om gemalen in een bepaald gebied in één oogopslag te raadplegen.

 

De locatielijst, alarmfunctionaliteiten en historie constanten zijn uitgebreid en de RTC- en OMS-modules zijn aangepast om het systeem nog gebruiksvriendelijker te maken. Hieronder worden de belangrijkste aanpassingen toegelicht.

 

Real Time Control

De Real Time Control (RTC)-module biedt met versie 4.3 de mogelijkheid met uitgebreide formules meer complexe situaties aan te kunnen. Er kan een formulestap in de RTC-module worden ingebracht waarin met verschillende metingen gerekend kan worden.

 

Overzicht per werkgebied

In de nieuwe versie zijn in één visueel scherm van verschillende gemalen in een bepaald gebied alle laatst opgehaalde gegevens met meetwaarden, waaronder niveaumetingen, te raadplegen.

 

Onderhoudsmanagement

Om de onderhoudswerkzaamheden nog beter in kaart te brengen kan in versie 4.3 een score berekend worden over de kwaliteit van een gemaal. De totaalscore van de berekening visualiseert vervolgens de status van het gemaal en geeft snel een indicatie van alle gemalen in het werkgebied.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.