Benieuwd naar onze oplossingen
voor uw project?
Neem contact op

Oplossingen

De vakmensen van Mous Waterbeheer bedenken, ontwikkelen, leveren en onderhouden innovatieve oplossingen voor de watersector. Klanten kiezen voor Mous Waterbeheer omdat wij projecten van A tot Z begeleiden en ontzorgen; in veel gevallen in een bouwteam en op basis van een open boekhouding. Mous Waterbeheer levert diverse (software)oplossingen voor integraal waterbeheer van uw waterbeheergebied. Daarnaast zorgen onze vakmensen voor regulier en preventief service en onderhoud, zowel in het vakgebied Riooltechniek als Bruggen & Sluizen.

Bruggen & Sluizen

Naast Riooltechniek en Service & Onderhoud is Mous Waterbeheer actief in het vakgebied Bruggen & Sluizen. Mous Waterbeheer voerde de afgelopen jaren al meerdere projecten uit aan beweegbare bruggen en sluizen. Voorbeelden van projecten zijn onder andere de renovatie van de spuisluis Dokkumer Nieuwe Zijlen, het Storings- en onderhoudscontract bruggen en sluizen gemeente Almere en het Storings- en onderhoudscontract bruggen gemeente De Waadhoeke.

 

Werkzaamheden Bruggen & Sluizen

 

Werkzaamheden door Mous Waterbeheer binnen het vakgebied Bruggen & Sluizen omvatten onder andere onderhoud en inspecties aan beweegbare bruggen en sluizen, renovatie en nieuwbouw, turnkey ombouw en vernieuwing en 24/7 service. Daarnaast heeft Mous Waterbeheer de expertise in huis voor levering en installatie van systemen voor ET-besturing, aandrijving, bediening en regelsystemen​, systeemintegratie en systeembeveiliging​​.

 

Klik op onderstaande afbeelding om de leaflet Bruggen & Sluizen op uw beeldscherm te lezen.

 

 

Referentieprojecten

 

De afgelopen jaren hebben de vakmensen van Mous Waterbeheer ruime ervaring opgedaan met diverse projecten. Wij tonen u graag een aantal referentieprojecten en bespreken met u de mogelijkheden voor uw provincie, gemeente of waterschap.