Plaatsing debietmeterput gemeente Ede

Op 15 januari 2019 is de eerste debietmeterput voor gemeente Ede geplaatst. De debietmeterput werd geplaatst aan de Langeweideweg.

 

Omschrijving van het project

De plaatsing van de debietmeterput maakt onderdeel uit van renovatiewerkzaamheden aan vier rioolgemalen in Ede.

De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Ede uitgevoerd door de combinatie Roelofs/Mous Waterbeheer. Het gaat om vier rioolgemalen aan de Langeweideweg, Ede Zuid Vallei, Maxwellstraat en Stadspoort. Er worden noodzakelijke aanpassingen gedaan aan de debietmeterputten met bijbehorende debietmeters en afsluiters. Hiermee is de gemeente Ede in staat om de afvoer van rioolwater in de gemeente beter aan te sturen en efficiënter gebruik te maken van de bestaande infrastructuur.

 

De renovatiewerkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van de pompluiken, het leveren, plaatsen en installeren van debietmeters en het vervangen van de afsluiters. Ook worden nieuwe debietmeterputten en afsluiterputten geleverd

 

In de fotogalerij hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden in beeld. Regelmatig worden op deze website nieuwe foto's geplaatst van de werkzaamheden. Volgens planning worden de werkzaamheden in februari 2019 opgeleverd.

Fotogalerij plaatsing debietmeterput

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.