Mous officieel dealer van de besturingsunit SPIN

Mous is officieel dealer van de innovatieve besturing SPIN. De SPIN-besturing heeft tot doel om bestaande en toekomstige installaties op de meest efficiënte en effectieve manier aan te sturen. Daartoe is de SPIN uitgerust met de modernste technieken die voorzien in complete oplossingen voor al uw afvalwatervoorzieningen, vandaag én morgen.

 

SPIN (Systeem Programmeerbaar In Netwerk)  is een intelligente besturingsunit die naast de ontsluiting via bijvoorbeeld LoRa ook vervuiling in een put kan detecteren en daarop kan reageren. Een bekend gevolg van vervuiling in een put is immers dat pompen kunnen verstoppen. Om deze verstoppingen tegen te gaan, kunnen SPIN-installaties die zijn uitgevoerd met een omkeerinrichting, in verschillende gradaties van vervuiling, ontstoppingsprogramma’s uitvoeren. Van licht tot sterk vervuild en zelfs preventief kunt u het rioleringsgebied zo onderhoudsarm regelen.

 

Op de website van WWIOT vindt u alle specificaties van de SPIN.

 

Starterkit SPIN


SPIN inclusief druksensor en Android phone.
Pakketprijs € 1.250.00

 

Wilt u meer informatie over de SPIN of de Starterskit? Dan kunt u contact opnemen met onze accountmanagers Jan van Reenen, 06 820 586 61 of Steffen Jorritsma, 06 332 056 45.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.