Mous officieel dealer van de besturingsunit SPIN

Mous is officieel dealer van de innovatieve besturing SPIN. De SPIN-besturing heeft tot doel om bestaande en toekomstige installaties op de meest efficiënte en effectieve manier aan te sturen. Daartoe is de SPIN uitgerust met de modernste technieken die voorzien in complete oplossingen voor al uw afvalwatervoorzieningen, vandaag én morgen.

 

Op de website van WWIOT vindt u alle specificaties van de SPIN.

 

Starterkit SPIN

SPIN inclusief niveausensor en Android phone.

 

SPIN Besturingsunit

SPIN (Systeem Programmeerbaar In Netwerk) is een intelligente besturingsunit die naast de ontsluiting via bijvoorbeeld LoRa ook vervuiling in een put kan detecteren en daarop kan reageren. Om verstoppingen tegen te gaan, kunnen SPIN-installaties uitgevoerd met een omkeerinrichting, in verschillende gradaties van vervuiling ontstoppingsprogramma’s uitvoeren. Van licht tot sterk vervuild en zelfs preventief kunt u het rioleringsgebied zo onderhoudsarm regelen.

Niveausensor

De SPIN is voorzien van een analoog signaal 4-20 mA voor het aansturen van een niveausensor (hangende drukopnemer). Deze voorziet in een hoge betrouwbaarheid, veelzijdig gebruik, robuuste behuizing en kabelontwerp.   Mous Waterbeheer biedt exclusief een starterkit aan waarmee u uw installatie eenvoudig aanstuurt. Deze kit bevat de SPIN besturing, niveausensor en een smartphone waarmee de instellingen middels een app kunnen worden uitgevoerd.Pakketprijs € 1.250.00

 

Wilt u meer informatie over de SPIN of de Starterskit? Dan kunt u contact opnemen met onze accountmanagers:

  • Steffen Jorritsma, 06 332 056 45 of 0514 - 608 901
  • Michel de Groot, 0514 - 608 947
  • Klaas Jan Dijkstra, 0514 - 608 908