Technisch Inhoudelijke Vakdagen in 2019

BALK - Al een aantal jaren organiseert Mous Waterbeheer de Technisch Inhoudelijke Vakdagen. Steeds op wisselende locaties en met ieder jaar kennispartners die inhoudelijke kennis delen, onder andere over BRL, elektrotechniek en veiligheid.

 

Locatie Mous Waterbeheer in Balk

Om tijdens de Technisch Inhoudelijke Vakdagen niet alleen theoretische kennis te delen, maar juist ook de praktijk te laten zien is er voor gekozen de Vakdagen dit jaar te organiseren op de eigen locatie van Mous Waterbeheer in Balk. Tijdens de Vakdagen kunnen nu zowel trainingen als workshops worden aangeboden. Daarnaast biedt deze opzet de gelegenheid om verschillende partners uit te nodigen om een demo te verzorgen.

 

De eerste Vakdag is op donderdag 6 juni van 10:00 - 14:00 uur.

 

Thema: Daar krijg je Energie van!

Op verschillende niveaus wordt gesproken over energie: energietransitie, energiebesparing, nieuwe energiebronnen. Al deze termen hebben één aspect gemeen: slimmer omgaan met energie. Daarom is als thema voor dit jaar gekozen:

 

Daar krijg je Energie van!

 

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • uitfasering van ISDN / PSTN
  • assetmanagement
  • installatieverantwoordelijke
  • opsporen foutaansluitingen

 

Nu aanmelden

U kunt zich via het formulier alvast aanmelden voor de Technisch Inhoudelijke Vakdag. Meer informatie ontvangt u per e-mail en onze nieuwsbrieven.