Werken bij Mous?
Check openstaande vacatures
Vacatures

Werken bij Mous Waterbeheer

Mous Waterbeheer is een technisch innovatieve dienstverlener in de watersector. Vanuit Balk (Friesland) geven directie en medewerkers vorm aan de ambitie van de onderneming als toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van innovatieve oplossingen voor integraal procesmanagement in de watersector.

Vacatures

Wil jij jouw kennis en kunde inzetten om Nederland helpen om droge voeten te houden? Dan is Mous Waterbeheer op zoek naar jou!

 

Openstaande vacatures 

Solliciteer nu bij Mous Waterbeheer, we hebben de volgende vacature(s):

 

Accountmanager Midden-Nederland

 

Technisch Werkvoorbereider

 

Kastenbouwer

 

Mous Waterbeheer is een innovatief bedrijf, gevestigd in Balk (Zuid-Friesland). De bedrijfscultuur kenmerkt zich als “no nonsens”. Onze monteurs werken op locatie in Noord/Oost/Midden-Nederland, maar ook op de locatie in Balk.

 

Direct solliciteren?

Meer weten over Mous Waterbeheer en de genoemde vacatures? Klik dan op bovenstaande vacatures. Je kunt via de knop hiernaast ook direct solliciteren. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Peter van der Werf (recruiter) op 06-14593340.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze personeelsadvertenties wordt niet op prijs gesteld.

De cultuur van onze organisatie kenmerkt zich door een informele sfeer en collegiale samenwerking. Friese nuchterheid gaat bij ons vóór Haagse bluf, eigen...

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.