Elektrotechnisch tekenaar

Zoek jij een leuke baan waarbij je jouw talent inzet tot nut voor iedereen in Nederland? Solliciteer dan bij Mous Waterbeheer. Wij zoeken namelijk een Elektrotechnisch tekenaar.

 

Wat je gaat doen?

Als Elektrotechnisch tekenaar bij Mous Waterbeheer werk je tekeningen en materiaallijsten uit op basis van een offerte en/of programma van eisen. Ook voer je voorbereidingen uit voor het werk van de afdeling panelenbouw zoals het bestellen van de benodigde materialen. Naast het tekenwerk maak je aanvullende documentatie, waaronder keuringslijsten en bedieningsvoorschriften. Tevens bewaak je de kosten van het ontwerp. Al met al een breed takenpakket met de nodige afwisseling.

 

Binnen Mous Waterbeheer wordt er continu gestreefd naar verbetering. Je gaat dan ook onderdeel uitmaken van een verbeterteam om nieuwe verbeteringen op touw te zetten.

 

Functie-eisen

MBO/HBO werk- en denkniveau

 

Opleiding

Minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek niveau 4.

 

Ervaring

Voor deze functie is enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie een voorkeur, evenals het hebben van ervaring met tekenen in E-plan. 

 

Is bovenstaande functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Mous Waterbeheer via 0514 60 89 00 of stuur je sollicitatie naar vacature@mouswaterbeheer.nl.