Elektrotechnisch tekenaar

Zoek jij een leuke baan waarbij je jouw talent inzet tot nut voor iedereen in Nederland? Solliciteer dan bij Mous Waterbeheer. Wij zoeken namelijk een Elektrotechnisch tekenaar.

 

Wat je gaat doen?

Als Elektrotechnisch tekenaar bij Mous Waterbeheer werk je tekeningen en materiaallijsten uit op basis van een offerte en/of programma van eisen. Ook voer je voorbereidingen uit voor het werk van de afdeling panelenbouw. Verder maak je de benodigde documentatie klaar, waaronder keuringslijsten en bedieningsvoorschriften, en bewaak je de kosten van het ontwerp.

 

Binnen Mous Waterbeheer wordt er continu gestreefd naar verbetering. Je gaat dan ook onderdeel uitmaken van een verbeterteam om nieuwe verbeteringen op touw te zetten.

 

Functie-eisen

MBO/HBO werk- en denkniveau

 

Opleiding

Minimaal een MBO opleiding Elektrotechniek aangevuld met een aantal jaren werkervaring.

 

Ervaring

Voor deze functie is enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie noodzakelijk. Ervaring met tekenen in E-plan is een pre. Heb je ervaring met het programmeren en configureren van PLC’s, HMI’s en Modems/Routers? Dat zou mooi zijn, maar is niet noodzakelijk.

 

Is bovenstaande functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan nu. Voor vragen kun je ook contact opnemen met Mous Waterbeheer via 0514 60 89 00 of stuur je sollicitatie naar vacature@mouswaterbeheer.nl.