Sales Manager Bruggen & Sluizen

In verband met toename van het aantal projecten binnen ons vakgebied Bruggen & Sluizen zijn wij op zoek naar een ondernemende en ambitieuze Sales Manager Bruggen & Sluizen.

 

Over de functie

Als Sales Manager bij Mous Waterbeheer ben jij verantwoordelijk voor commerciële ontwikkeling van jouw vakgebied. Mous Waterbeheer werkt voor aannemers, gemeenten, waterschappen, provincies, RWS en ingenieursbureaus. Je maakt deel uit van een professioneel salesteam en rapporteert aan de directie.

 

Functieomschrijving

Als Sales Manager Bruggen & Sluizen zorg je voor de landelijke ontwikkeling van het vakgebied Bruggen & Sluizen voor Mous Waterbeheer. Je bent verantwoordelijk voor:

 

  • het beheer en het uitbreiden van het klantennetwerk van Mous Waterbeheer;
  • het opstellen van omzetanalyses en het formuleren en uitvoeren van de jaarplanning;
  • het begeleiden van aanbestedingstrajecten voor service & onderhoud, storingsdienst, inspectie, engineering en uitvoering;
  • het begeleiden van het voorontwerp- en aanbiedingstraject;
  • acquisitie van nieuwe klanten in jouw vakgebied;

 

Wensen van klanten en de diensten van Mous Waterbeheer stem je naadloos op elkaar af, onder andere door een vraagbaak te zijn voor onze klanten in het complete technische spectrum van het vakgebied Bruggen & Sluizen. Mous Waterbeheer streeft naar een hoge mate van klantgerichtheid, wat betekent dat je jouw doelgroep passend adviseert en ontzorgt.

 

Persoonskenmerken

Je bent ondernemend, een relatiebeheerder en netwerker, speelt goed in op de behoeften van de klant en weet de juiste contacten te leggen en te onderhouden. Je werkt doelgericht en bent in staat om zelfstandig een traject van A tot Z tot een succes te maken. Daarvoor onderhoud je intensieve interne en externe contacten. Met jouw specialistische kennis en commerciële inzicht weet je het vertrouwen van klanten te winnen en te behouden. Je kunt de juiste vragen stellen en doordringen tot de kern van een probleem, waardoor je gericht maatwerk weet te leveren aan de klant.

 

Functie-eisen

Je hebt een technische hbo-opleiding afgerond of hbo+-werk-/denkniveau. Je hebt aantoonbare commerciële en/of technische ervaring met de realisatie van projecten aan bruggen en sluizen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Mous Waterbeheer is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijf. Wij bieden een brede functie met hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daar staan uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. Op basis van ervaring en resultaten zijn er mogelijkheden voor aanvullende voorwaarden.

 

Contact en solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Hidde Kriele, via telefoonnummer: (0514) 60 89 00.

Zoek je een uitdagende baan waarbij jij volop ruimte krijgt voor ondernemerschap en het verder ontwikkelen van jouw vakgebied binnen een professionele mkb-organisatie? Stuur dan een mail met een korte motivatie en CV naar vacature@mouswaterbeheer.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.