Technisch werkvoorbereider

MBO+/HBO-niveau – ambitieus en communicatief

 

Functieomschrijving

Als technisch werkvoorbereider maak je deel uit van ons jonge en dynamische team. Je draagt zorg voor de realisatie van de projecten bij Mous Waterbeheer. Je bent verantwoordelijk voor het contact met de klanten over de uitvoering van het werk, de inkopen en de interne communicatie omtrent de voortgang van de lopende werken.

 

Het team waarin je komt werken is gezamenlijk verantwoordelijk voor het positief afronden van de projecten. Je zorgt voor de meeste efficiënte en effectieve werkmethoden en geeft gevraagd en ongevraagd advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. Je toetst het uit te voeren werk aan de contractdocumenten.

 

Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en monitoren van de projectplanning. Goede contacten met leveranciers en partners is van belang om producten tijdig op de bouwplaats te laten zijn zodat het bouwproces geen vertraging oploopt.

 

Functie-eisen

Je hebt een relevante technische MBO+/HBO-opleiding afgerond. Een aantal jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie is een pré.

 

>>> Is dit de baan die jij zoekt? Solliciteer direct!

 

Persoonskenmerken

Je bent ambitieus, actief in de communicatie en gedreven om de specifieke techniek van ons werkveld snel eigen te maken. Met jouw technische achtergrond kun je meedenken in optimalisatie en zelfstandig werken. Ook doorzie je processen snel en heb je een groot leervermogen. Je bent commercieel ingesteld en weet goed om te gaan met de eisen van de klanten.

 

Arbeidsvoorwaarden & contact

Mous is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijf. Wij bieden goede scholingsmogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Tineke Okma, afdeling Personeelszaken, via telefoonnummer: (0514) 60 89 00.

 

Heb je geen 8 tot 5 mentaliteit en zoek je een baan met verantwoordelijkheid? Stuur dan een mail met een korte motivatie en CV naar t.okma@mouswaterbeheer.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.