Accountmanager regio Midden-Nederland

Hbo-niveau – rayonverantwoordelijkheid en ondernemerschap

 

Je werkt doelgericht en bent in staat om zelfstandig een traject tot een succes te maken.

 

Als Accountmanager bij Mous Waterbeheer ben jij de schakel naar onze klanten. Dit zijn aannemers, gemeenten, waterschappen en ingenieursbureaus. Intern werk je nauw samen met alle afdelingen in onze organisatie. Je maakt deel uit van een professioneel salesteam en rapporteert aan de Sales Manager.

 

Functieomschrijving

Als Accountmanager zorg je als rayonverantwoordelijke voor de salesontwikkeling in Midden-Nederland.

 

Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van het netwerk van Mous Waterbeheer bij gemeenten, waterschappen, ingenieursbureaus, adviseurs en kennisinstituten in jouw rayon.

 

Je werkt doelgericht en bent in staat om zelfstandig een traject tot een succes te maken. Daarvoor onderhoud je intensieve interne en externe contacten. Wensen van klanten en de diensten van Mous Waterbeheer stem je naadloos op elkaar af. Mous Waterbeheer streeft naar een hoge mate van klantgerichtheid, wat betekent dat je iedere doelgroep passend adviseert en ontzorgt.

 

Persoonskenmerken

Je bent ondernemend, een relatiebeheerder en netwerker, speelt goed in op de behoeften van de klant en weet de juiste contacten te leggen en te onderhouden.

 

Met jouw specialistische kennis en commerciële inzicht weet je het vertrouwen van klanten te winnen en te behouden.

 

Je kunt de juiste vragen stellen en doordringen tot de kern van een probleem, waardoor je gericht maatwerk weet te leveren aan de klant.

 

Functie-eisen

Je hebt een technische hbo-opleiding afgerond of hbo+-werk-/denkniveau. Je hebt ruime ervaring in de ‘waterwereld’ of direct aanverwante technische richtingen. Je werkgebied is Midden-Nederland.

 

Arbeidsvoorwaarden

Mous Waterbeheer is aangesloten bij de CAO voor Metaalbewerkingsbedrijf. Wij bieden een uitdagende functie met hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Daar staan uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover, waaronder de mogelijkheid om thuis te werken en een uitstekende pensioenregeling.

 

Contact en solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Tineke Okma, afdeling Personeelszaken, via telefoonnummer: (0514) 60 89 00.

 

Zoek je een uitdagende baan als Accountmanager in waterbeheer waarbij jij je agenda bepaald op basis van output? Stuur dan een mail met een korte motivatie en CV naar t.okma@mouswaterbeheer.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ben jij goed in het in elkaar zetten van onderdelen?

Teken jij ervoor dat Nederland droge voeten houdt?

Als installatiemonteur projecten ben je verantwoordelijk voor het monteren, installeren, inregelen en inbedrijfstellen van elektromechanische pompinstallaties.

Als technisch werkvoorbereider maak je deel uit van ons jonge en dynamische team welke zorg draagt voor de realisatie van de projecten bij Mous Waterbeheer.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.