Actueel

Mous Waterbeheer deelt regelmatig nieuws over projecten, servicecontracten, klantendagen en actualiteit uit de watersector. Deze nieuwsberichten en updates vindt u op deze pagina. Naast berichten op onze website delen we nieuws, uitnodigingen en updates via de nieuwsbrieven, LinkedIn Company Page en blogs.

Johnny vertelt over Industriële Automatisering door Mous Waterbeheer

Johnny Smits, onze expert in Industriële Automatisering, vertelt meer over zijn rol bij het oplossen van storingen, over programmeren en het uitwerken van functionele omschrijvingen.

 

Besturingstechniek, telemetrie en PLC programmeren

De afdeling Industriële Automatisering is onmisbaar voor de klanten van Mous Waterbeheer en verbindt alles met elkaar. Al ruim 40 jaar ontwikkelt Mous Waterbeheer in eigen beheer telemetriesystemen en besturingstechniek voor het beheer van technische installaties in het veld. Mous Waterbeheer ontwikkelt moderne PLC-technologie, programmatuur en besturingsinstallaties, waaronder Mous Aquaweb, Mous Energy Drive en SPIN. Ons motto? ‘Een installatie moet te doorgronden zijn zonder dat je er voor iedere handeling een handleiding bij moet pakken.’ 

 

Alle disciplines voor procesautomatisering en integraal waterbeheer

Doordat we alle disciplines voor procesautomatisering en besturingstechniek in huis hebben, kunnen klanten kiezen uit standaardoplossingen en maatwerk in procesautomatisering. Dat maakt het mogelijk voor klanten om alle automatiseringsvraagstukken bij Mous Waterbeheer onder te brengen. Van ET ontwerp tot en met kastenbouw wordt in huis uitgevoerd. Ook worden alle besturingskasten uitvoerig getest voordat zij op locatie worden geplaatst. Dat waarborgt de kwaliteit van onze besturingen.  

 

De Verhalen van Mous Waterbeheer

In korte videoblogs vertellen onze collega's over wat zij doen om ervoor te zorgen dat de projecten door Mous Waterbeheer op tijd en met kwaliteit opgeleverd worden. Voor onze projecten voor nieuwbouw en renovatie van rioolgemalen, drukriolering en poldergemalen, bruggen en sluizen, inspecties en keuringen, procesautomatisering, service en onderhoud zijn onze collega's van inkoop, ET, mechanica, kastenbouw en industriële automatisering onmisbaar. De komende weken publiceert Mous Waterbeheer deze korte video's op YouTube en LinkedIn onder de serie De Verhalen van Mous Waterbeheer. Deze video is de vierde uit de serie.

 

Video Procesautomatisering door Mous Waterbeheer

Johnny Smits vertelt in onderstaande video kort wat er zoal langskomt op een werkdag op de afdeling Procesautomatisering. Dan blijkt dat deze afdeling onmisbaar is voor alle schakels in het proces...